Makelaar Amsterdam Oost

Een woning op de kop tikken in het levendige Amsterdam Oost, dat kan nog best lastig zijn. Door de unieke, dynamische en multiculturele sfeer is het een populaire buurt. De krappe huizenmarkt maakt het bovendien niet gemakkelijker. Om een woning te bemachtigen is specialistische kennis vereist. Laat dat nou onze kracht zijn! Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) weten we alles van Oost en kunnen we je optimaal ondersteunen bij het (ver)kopen of (ver)huren van je woning. Bovendien kun je altijd rekenen op een proactieve, persoonlijke, flexibele en servicegerichte werkwijze. Daar houden we van. Het beste resultaat behalen voor jouw woning, dat is onze missie!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Veel diversiteit

Vanaf het centrum ben je zo in Amsterdam Oost, een levendige en multiculturele buurt. Dit gedeelte van Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Je vindt er brede straten met 19e eeuwse gebouwen, culturele bezienswaardigheden maar ook veel groen. Denk bijvoorbeeld aan het Oosterpark en het Tropenmuseum. Hierdoor is het een mooie aanvulling op de rest van Amsterdam. Voor het lekkerste eten en drinken kun je terecht bij de trendy cafés en clubs, Turkse bakkerijen, Surinaamse supermarkten en lunchrooms in Midden-Oosterse stijl.

Waarom makelaar Amsterdam Oost?

Net als in de rest van de stad gaan de woningen in Amsterdam Oost zo aan je neus voorbij. Ook de kleine appartementjes worden verkocht voor een prijs die ruim boven de vraagprijs ligt. Bij het onderhandelen over de vraagprijs moet je dus sterk in je schoenen staan en dat kan lastig zijn. Profiteer van een makelaar Amsterdam Oost en onze kennis over huizenmarkt. Zo sta je sterker tijdens de onderhandelingen. Ook als je je huis of appartement wilt (ver)kopen of (ver)huren. Tijdens het gehele traject kun je rekenen op onze ondersteuning. We begrijpen namelijk dat het fijn is om tijdens zo’n belangrijk moment in je leven terug te kunnen vallen op een professional.

Makelaar Amsterdam Oost: van alle markten thuis

De krappe woningmarkt maak het vaak lastig om het gewenste resultaat te behalen voor je woning. Zeker als je zelf niet veel verstand hebt van belangrijke zaken. Gun jezelf daarom makelaardij Amsterdam Oost die hier wel in thuis is. Bij NAH zijn we breed gespecialiseerd en zijn we jouw verkoopmakelaar of aankoopmakelaar Amsterdam Oost, en huur of verhuurmakelaar Amsterdam Oost. Je kunt met al je prangende vragen en zaken waar je over valt bij ons terecht. Bijvoorbeeld met de vraag hoeveel je woning waard is, of hoe je het beste kunt onderhandelen over de prijs.

Nieuw Amsterdams Huys: hoe wij werken

  • Persoonlijk begeleiding. Omdat je daar behoefte aan hebt.
  • Een stapsgewijze en duidelijke aanpak. Zelf ben je niet de expert, maar we leggen het je graag uit.
  • Maatwerk. We verdiepen ons in de persoon achter de woning, jij bent immers uniek.
  • Snel contact. Iedere dag bereikbaar zijn, ook buiten kantooruren. Voor ons is het geen uitzondering maar een gewoonte.
  • Flexibiliteit. We zijn graag flexibel zodat onze samenwerking soepel verloopt.
  • Service. Ons gehele team weet af van jouw situatie én je hebt een vast aanspreekpunt.

Nieuwsgierig geworden? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw makelaar Amsterdam Oost

Wil jij aan de slag met het (ver)kopen of (ver)huren van je woning in Amsterdam Oost? Als makelaar Amsterdam Oost kunnen we er samen het beste uithalen! We delen graag onze specialistische kennis met je over dit mooie gedeelte van Amsterdam. Wij houden van Amsterdam en haar huizen en daarom begeleiden we je graag. Altijd op een proactieve en persoonlijk manier, want dat maakt het verschil. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen met jouw woning? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.