Makelaar Amsterdam Noord

Het blijft een uitdaging: een woning kopen of huren in Amsterdam. Zeker in Amsterdam Noord wordt het een steeds grotere uitdaging omdat dit stadsgedeelte steeds populairder wordt. Jammer maar waar: vanwege de krappe huizenmarkt in Amsterdam gaan huizen soms binnen één dag aan je neus voorbij. Daar gaan we jou bij helpen! Onze team van specialisten hebben naast hun liefde voor Amsterdam ook de nodige kennis in huis en kunnen jou optimaal begeleiden. Zowel bij het (ver)kopen of (ver)huren van je woning. Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) werken we proactief, persoonlijk, flexibel en we stellen ons servicegericht op. Op die manier gaan we het beste resultaat behalen voor jouw woning!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Een stadsdeel met moderne sferen

Amsterdam Noord is het stadsdeel dat het meest in ontwikkeling is in Amsterdam en wordt door het IJ gescheiden van de overige dele van de stad. Je kunt Noord bereiken door de Coentunnel, Zeeburgertunnel en de IJtunnel. Sinds kort kun je ook reizen met de Noord Zuidlijn. Amsterdam Noord is op te delen in verschillende wijken, ieder met zijn eigen karakter en charme. Bovendien wordt het steeds populairder voor mensen om te gaan wonen en/of werken. Het stadsdeel biedt aan de ene kant voldoende rust maar is aan de andere kant steeds meer in opkomst door de vele uitgaansgelegenheden. Neem bijvoorbeeld het NDSM-terrein en de ADAM toren waar horecagelegenheden zich vestigen of festivals worden georganiseerd. Vergeet ook het prestigieuze gebouw EYE niet.

Waarom makelaar Amsterdam Noord?

Hoewel Amsterdam Noord sinds kort beter bereikbaar is door de intreding van de Noord Zuidlijn heeft het ook een keerzijde. De nieuwe metrolijn die dit gedeelte met de rest van de stad verbindt zorgt ervoor dat de huizenprijzen snel stijgen. Het onderhandelen over een reële prijs kan in dat geval lastig zijn. Maak gebruik van de lokale marktkennis van een makelaar Amsterdam Noord zodat je stevig in je schoenen staat. Bij NAH ben je aan het juiste adres en kun je ervan uitgaan dat je van begin tot het eind begeleid wordt tijdens het hele traject. Zowel bij het (ver)kopen of (ver)huren van je woning of appartement. Zo’n grote stap in je leven vraagt namelijk om zekerheid, dat begrijpen we.

Makelaar Amsterdam Noord: alles onder één dak

We kunnen spreken van krapte op de huizenmarkt in Amsterdam. Maak het jezelf gemakkelijker en gun jezelf een Amsterdam Noord makelaar met specialistische kennis. Bij NAH kunnen we je helpen als aankoopmakelaar Amsterdam Noord en als verkoopmakelaar Amsterdam Noord. Ook weten we alles op het gebied van (ver)huren in dit stadsgedeelte. Daarom zijn we je ook graag van dienst als huur makelaar Amsterdam Noord. Je kunt met alle belangrijke zaken bij ons terecht waar je niet genoeg vanaf weet. Bijvoorbeeld de waarde van je woning bepalen, of onderhandelen over de prijs.

Nieuw Amsterdams Huys: hoe gaan wij te werk?

De juiste makelaar maakt het verschil, daar zijn wij van overtuigd. We zijn een perfecte combi als jij ook waarde hecht aan:

  • Persoonlijke benadering. Echt persoonlijk, dus op alle vlakken.
  • Een heldere en stapsgewijze aanpak. Zelf ben je namelijk geen expert, maar wij wel!
  • Maatwerk. Jij bent uniek en je (woon)situatie daarom ook.
  • Snel contact. We zijn iedere dag te bereiken, zelfs buiten kantooruren.
  • Flexibiliteit. Zo verloopt de samenwerking voor beide partijen prettig.
  • Service. Je kunt rekenen op een vast aanspreekpunt en ons team is altijd van alles op de hoogte.

Ken je ons nog niet? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw makelaar Amsterdam Noord

Druk bezig met een woning in Amsterdam Noord omdat je hier je woning wil verkopen of verhuren? Dan zijn wij jouw perfecte partner! Als makelaar Amsterdam Noord bezitten we de juiste kennis om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. We hebben ook nog eens een passie voor Amsterdam en haar huizen. Daarom helpen we je graag! Altijd op een proactieve en persoonlijk manier, want dat maakt het verschil. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen met jouw woning? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.