Nieuw Amsterdams Huys

Wil je in Amsterdam wonen of juist je huis in Amsterdam verkopen, dan zijn wij de juiste makelaar voor jou! Wij zijn een team van ervaren vakkundige makelaars met een passie voor Amsterdam en haar huizen. We halen er veel plezier en voldoening uit om mensen zorgeloos en op een aangename manier een nieuwe woning te laten vinden of juist te verkopen. Onze aanpak is persoonlijk en proactief. We zitten letterlijk en figuurlijk met onze neus bovenop de huizenmarkt in Amsterdam. Je kunt er dus vanuit gaan dat we altijd streven naar het beste resultaat voor jou.

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Wij zijn je graag van dienst als:

Nieuw Amsterdams Huys (NAH) is een gespecialiseerde woningmakelaar in Amsterdam. NAH is van mening dat de juiste makelaar het verschil maakt.
Wij staan bekend om onze uitzonderlijke klantgerichte service. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.

Als persoonlijk aanspreekpunt zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Deze persoonlijke service werkt; veel van onze nieuwe klanten zijn op aanraden van tevreden klanten bij ons gekomen. Deze tevredenheid blijkt ook uit onze klantwaarderingscijfer. Een cijfer waar wij trots op zijn.

Wil je meer weten of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem dan contact met ons op 020-2374768 of vul ons contactformulier in en we bellen je terug.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.