Aankoopmakelaar Amsterdam

Een woning kopen in Amsterdam kan een lastig traject zijn doordat de huizenmarkt erg onrustig is. Woningen worden zo snel verkocht dat je nauwelijks tijd hebt om over belangrijke zaken na te denken. Bijvoorbeeld welk bod je het beste kunt uitbrengen of welke bouwtechnische zaken je overweging moet nemen. Hoe fijn is het dan om een aankoopmakelaar Amsterdam in te schakelen bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH)? Wij begeleiden jou in het gehele traject zodat we samen het huis van jouw dromen gaan vinden. Of je nu een woning wilt kopen in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam West of Amsterdam Centrum.

Bekijk ons woningaanbod

Waarom een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Een goed kooptraject zorgt dat het vinden van een koopwoning makkelijker wordt. Daarvoor is het belangrijk dat er een groot aanbod aan koopwoningen beschikbaar is om uit te kiezen. Ook dienen de zaken rondom de aankoop in orde te zijn. Dat vraagt veel tijd en er is specialistische kennis voor nodig. Het NAH team heeft een liefde voor Amsterdam en haar huizen en kan jou een breed aanbod aan koopwoningen bieden. Ook zorgen onze experts dat het aankoopproces in goede handen is. Doordat ze een passie hebben voor Amsterdamse huizen hebben ze verstand van zaken, en kunnen je hierin volledig ontzorgen. Daarbij is begeleiding van het begin tot het einde voor ons vanzelfsprekend.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Koopwoningen in Amsterdam gaan zo aan je neus voorbij. Om een woning te bemachtigen maken we gebruik van het grote netwerk dat we hebben opgebouwd. Bovendien wordt ons aanbod iedere week uitgebreid met nieuwe woningen. Zo vinden we sneller een koophuis of appartement dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Daarnaast lijkt het kopen van een woning misschien ingewikkeld. Ook daar helpen we je bij. Een appartement kopen in Amsterdam, hoe pak ik dat bijvoorbeeld aan? Kom ik in aanmerking voor een penthouse? Wat is een goed bod? Je kunt bij ons terecht met al je vragen.

Aankoopmakelaar Amsterdam: hoe begeleiden we jou?

Wanneer je een huis of appartement wilt kopen in Amsterdam nemen we je aan de hand mee gedurende het hele traject. In het koopproces kun je het volgende van ons verwachten:

  • Inventarisatie van jouw wensen en mogelijkheden
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Hulp bij bouwtechnische en juridische vragen
  • Advies en begeleiding bij onderhandelingen
  • Onderzoek bij gemeentelijke instellingen
  • Hulp bij de keuze van een notaris
  • Begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot aan de oplevering

Nieuw Amsterdams Huys: onze werkwijze

Net als jij vinden we begeleiding bij het kopen van een woning belangrijk. Bij NAH geloven we dat begeleiding persoonlijker kan. Dat maakt namelijk het verschil. Daarom zetten we graag een stapje extra. Jouw situatie, en daarmee je wensen en eisen, zijn namelijk uniek. Je kunt altijd rekenen op een stapsgewijze en heldere aanpak zodat complexe zaken duidelijk worden. We zorgen dat je een vast aanspreekpunt krijgt en dat onze hele team op de hoogte is van jouw situatie. Bovendien kun je ons altijd bereiken als je vragen hebt, ook buiten kantooruren. We houden namelijk van flexibiliteit. Zo verandert onze samenwerking in een feestje! Benieuwd naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw aankoopmakelaar Amsterdam

Ben jij van plan om een woning te kopen in Amsterdam? Wij zorgen dat het bemachtigen van jouw ideale koophuis of appartement makkelijker wordt door ons grote aanbod aan koopwoningen. Met ons advies kun je bovendien de juiste beslissingen nemen in het kooptraject. Als beste aankoopmakelaar Amsterdam hebben wij vakkennis in huis om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Altijd op een proactieve en persoonlijke manier, want dat maakt het verschil. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag wat er voor jou mogelijk is. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.