Verkoopmakelaar in Amsterdam

Door de onrustige huizenmarkt kan het lastig zijn om je huis te verkopen. Dat begrijpen we bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) maar al te goed. Het is bijvoorbeeld moeilijk om de waarde van je woning en de vraagprijs de bepalen. Ook wil je sterk staan tijdens de onderhandelingen. Hoe fijn is het dan om NAH als verkoopmakelaar in te schakelen? Met de aanpak van onze experts zullen woningzoekenden verliefd worden op jouw huis. Wij begeleiden je in het gehele traject, zodat de verkoop soepel verloopt en we samen met maximale resultaat uit kunnen halen. Of je nu een woning wilt verkopen in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam West of Amsterdam Centrum.

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Waarom een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Door een goed verkooptraject kun jij je woning met een gerust hart verkopen. Je hebt er waarschijnlijk jaren gewoond en daardoor is de emotionele waarde groot. Om de verkoop soepel te laten verlopen is het belangrijk dat je de juiste beslissingen neemt. Daarvoor moet je vakkennis in huis hebben. De specialisten bij NAH hebben een liefde voor Amsterdam en haar huizen en kennen jouw buurt daarom als geen ander. Zij kunnen je hierin adviseren en begeleiden jou van het eerste idee tot en met de sleuteloverdracht.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Om jouw woning te kunnen verkopen schakelen we het netwerk in dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. Zo hebben we snel nieuwe kopers gevonden. Daarbij krijg je te maken met zaken die je niet iedere dag mee te maken hebt: Wat is bijvoorbeeld de waarde van je huis, hoe presenteer je het zo aantrekkelijk mogelijk, moet je nog investeren in klussen die eventjes zijn blijven liggen, hoe bereik je zoveel als mogelijk potentiele kopers, wat is je prijs en onderhandelings- strategie, welke informatie moet je potentiele kopers geven. Je kunt bij ons terecht met al je vragen rondom deze onderwerpen. Een globale indicatie van je waarde van je woning kun je zelf alvast berekenen met de gratis waardebepaling tool.

Verkoopmakelaar in Amsterdam: totale begeleiding

Het verkopen van een woning lijkt misschien een ingewikkeld proces. Geen zorgen, met de juiste begeleiding komt het helemaal goed. Daarom ondersteunen we je bij alle stappen die je tijdens het koopproces doorloopt. Dit kun je van ons verwachten:

  • Gratis waardebepaling van je woning en bepalen van de vraagprijs
  • Advies hoe je jouw huis zo snel mogelijk kunt verkopen, voor een zo hoog mogelijke prijs
  • Professionele verkoopfotografie, plattegronden en een NEN meetrapport
  • Grondig onderzoek bij gemeentelijke instanties, het Kadaster en de milieudienst
  • Uitgebreide verkoopcampagne voor je huis
  • Organisatie en begeleiding van bezichtigingen
  • Advies en executie van de onderhandelingsstrategie
  • Begeleiding bij de notaris voor de verkoopakte en akte van levering

Nieuw Amsterdams Huys: zo werken wij

Omdat je koophuis waarschijnlijk ook emotionele waarde heeft gekregen is een persoonlijke begeleiding wel zo fijn. Dat snappen we bij NAH, en daarom kun je bij ons rekenen op maatwerk. Jij bent namelijk uniek, en je woning dus ook. Met een stapsgewijze en duidelijke aanpak zorgen we dat complexe zaken helder voor je worden. Mocht je toch vragen hebben, dan kun je je vaste aanspreekpunt of een ander teamlead altijd bereiken (ook tijdens kantooruren). We stellen iedereen op de hoogte van jouw situatie. Voor een soepele samenwerking stellen we ons graag flexibel op. Kennismaken? Lees hier alles over het team van NAH.

Wij zijn jóuw verkoopmakelaar Amsterdam

Ben jij van plan om je woning te verkopen in Amsterdam? Het team van NAH zorgt dat je dit met een gerust gevoel gemakkelijk voor elkaar krijgt. Hiervoor helpen we je met het maken van de juiste beslissingen. Als beste verkoopmakelaar Amsterdam hebben we vakkennis in huis om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Altijd op een proactieve en persoonlijke manier, want daar heb je behoefte aan in jouw situatie. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag hoe we het maximale uit jouw verkoop kunnen halen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons dan gerust of neem contact op via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.