Omschrijving

— English text below –

Heerlijk licht en gezellig appartement van circa 45 m2 met ruim balkon en een waanzinnig, zonnig, dakterras van 30m2 met uitzicht over Amsterdam. Funderingsherstel in 2007 en gelegen op eigen grond in de leuke Kinkerbuurt naast de Hallen.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis kom je binnen op de vierde etage. Aan de voorzijde van de woning is de lichte woonkamer door de 3 grote ramen. De open keuken is voorzien van een koel/vries-combinatie, gasfornuis, afzuiger, oven en vaatwasser.
In de gehele woning ligt een mooie houten vloer. In het midden van het appartement is de nette badkamer met ligbad, wastafel en de wasmachine aansluiting. Tegenover de badkamer vind je het separaat toilet die in 2020 is gerenoveerd.
De ruime slaapkamer voorzien van inbouwkasten is gelegen aan de achterzijde van het pand en geeft toegang tot een zonnig balkon op het oosten. Middels de trap in de hal kom je op het zeer ruime dakterras. Hier vind je een heerlijke oase midden in de stad.

Omgeving
De woning is gelegen in het populaire Oud West. De gezellige Ten Katestraat, om de hoek bij de Kinkerstraat en de Hallen. Voor heerlijke koffie en leuke restaurants kun je in en rondom de Kinkerstraat overal terecht. Denk bijvoorbeeld aan Bar Centraal, Lot61, Café Panache. Om de hoek zijn De Hallen te vinden, De vroegere tramremise die is omgetoverd tot een hippe culinaire uitgaansgelegenheid; met bioscoop, bibliotheek, allerlei creatieve bedrijven, hotel en Foodhallen. Op de Ten Katemarkt, Kinkerstraat, De Clercqstraat en de Bilderdijkstraat kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bereikbaarheid
Het appartement is per auto zeer goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (Afslag S106). Tramhalte 3, 7 en 17 zijn om de hoek gelegen. Het NS-station Lelylaan ligt op 10 minuten fietsen. Op de openbare weg is het betaald parkeren op ma. t/m za. van 9:00 uur tot 24:00 uur en zondag van 12.00 tot 24:00 uur.

Bijzonderheden
– Hele pand in 2007 gerenoveerd en gesplitst.
– Funderingsherstel in 2007
– Gelegen op eigen grond
– Actieve VVE in eigen beheer
– Service kosten EUR 61 per maand
– Energielabel C
– Dakterras van 30m2
– Balkon van 6 m2 op de vierde etage
– Dubbel glas in de hele woning
– Woonoppervlak 44,5 m2 (NEN2580)

Wonderful, light and cozy apartment of approximately 45 m2 with a balcony on the 4th floor an amazing, sunny roof terrace of 30 m2 with a spectacular view over Amsterdam. Foundation repair in 2007 on freehold land in the nice Kinkerbuurt next to the Hallen.

Layout
You enter the apartment on the 4th floor through the communal staircase. At the front of the house is the bright living room with 3 large windows. The open kitchen is equipped with a fridge-freezer, gas stove, extractor, oven and dishwasher. There is a neat wooden floor throughout the house. In the middle of the apartment is the bathroom with bath, sink and washing machine connection. You will find the separate toilet opposite the bathroom. The spacious bedroom is located at the rear of the building and gives access to a sunny balcony facing the east. The staircase in the hall leads to the very spacious roof terrace. Here you will find a wonderful oasis in the middle of the city.

Accessibility
The apartment is easily accessible by car from the A-10 ring road (Exit S106). Tram stops 3, 7 and 17 you will find around the corner. The Lelylaan railway station is a 10-minute bike ride away. There is paid parking on the public road on Monday. until Sat. from 9:00 am to midnight and Sunday from noon to midnight.

Particularities
– Entire building renovated and split in 2007.
– Foundation restoration in 2007
– Located on private land
– Active VVE in-house
– Service costs EUR 61 per month
– Energy label C.
– Roof terrace of 30m2
– Balcony on the 4th floor of 6 m2
– Double glazing
– Living area 44.5 m2 (NEN2580)

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Nieuw Amsterdams Huys Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website. Tevens sluit Nieuw Amsterdams Huys Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.

Meer lezen
Realworks

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs: € 360.000,- k.k.
 • Servicekosten p/m: € 60,-
Bouwvorm
 • Bouwperiode: -1906
 • Bouwvorm: bestaande bouw
 • Ligging: in centrum, in woonwijk
Indeling
 • Woonoppervlakte: 45 m2
 • Inhoud: 136 m3
 • Aantal kamers: 2
 • Aantal woonlagen: 1
Buitenruimte
 • Tuin: geen tuin
Bergruimte
 • Geen eigenschappen bekend
Parkeergelegenheid
 • Garage: geen garage
 • Parkeerfaciliteiten: betaald parkeren, parkeervergunningen
Voorzieningen
 • Geen eigenschappen bekend