Dienstverlening van het hoogste niveau

Nieuw Amsterdams Huys is een ervaren makelaarskantoor dat zich onderscheidt door écht persoonlijk contact en het leveren van maatwerk, want jij bent uniek en jouw situatie ook. We zijn flexibel in de invulling van onze diensten en servicegericht in de manier waarop we jou benaderen. Daarom ben je bij ons aan het goede adres als het gaat om het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning!

Hieronder vertellen we je graag iets meer over onze 4 onderscheidende eigenschappen.

Persoonlijk

Met persoonlijk bedoelen wij ook écht persoonlijk. Wij zijn betrokken bij jouw unieke situatie en wensen, en werken daar met toewijding aan. Het (ver)kopen of (ver)huren van een huis is een belangrijke gebeurtenis in jouw leven. Daarom willen we ons graag inleven in wat dat precies voor jou betekent en kunnen wij onze dienstverlening helemaal op jouw behoeften afstemmen. Jij kunt met een gerust hart verliefd worden op je droomhuis, want wij blijven met beide benen op de grond en kijken kritisch en objectief met je mee.

Maatwerk

Als dienstverlener pur sang passen wij ons zoveel mogelijk aan jouw behoeften en wensen aan. Uiteraard geldt dat ook voor onze courtages: Wij passen onze werkzaamheden aan jouw budget én jouw wensen aan. Want dát is wat wij onder maatwerk verstaan.

In overleg kun je bepaalde werkzaamheden zelf doen, of juist profiteren van onze kennis en ervaring en alles aan ons overlaten. We zijn transparant in de kosten van alle elementen van onze dienstverlening, en stellen samen met jou een pakket aan diensten samen dat past bij jouw opdracht en situatie.

Flexibel

Wij willen niet alleen de opdracht die jij ons gegeven hebt laten slagen. Wij willen die opdracht ook zo uitvoeren, zoals dat voor jou het prettigste is. Onze dienstverlening gaat daarin heel ver. Zo staan wij bijvoorbeeld garant voor een goede bereikbaarheid. Je kunt ons zeven dagen per week bereiken, ook buiten kantooruren. En wanneer er vlot moet worden gehandeld voor een koop, keuring of taxatie, dan kun je gerust zijn: Wij schakelen snel.

Servicegericht

Één van onze makelaars zal je vaste aanspreekpunt zijn en zal je begeleiden tijdens de opdracht. Doordat wij werken met een klein team, zijn we altijd goed op de hoogte van alle lopende zaken. Mocht je eigen makelaar dus even niet beschikbaar zijn, kun je rekenen op een van onze andere betrokken makelaars die jouw situatie kent.

We houden je tijdens het (ver)huur-, aankoop- of verkoopproces ook altijd persoonlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn zeven dagen per week voor jou bereikbaar, dus je kunt altijd contact opnemen met een van onze teamleden.

Zelf onze dienstverlening ervaren?

Makelaar Amsterdam Centrum gezocht? Nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening die wij jou als makelaarskantoor kunnen bieden, en wil je die graag zelf ervaren? Bel ons gerust voor een afspraak of vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bereiken op 020-2374768

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.