De waarde van mijn woning bepalen?

Overweeg je om jouw woning te verkopen, maar weet je niet wat de waarde van de woning is? Nieuw Amsterdams Huys heeft veel ervaring met de woningmarkt in Amsterdam en is graag bereid om je woningwaarde onder de loep te nemen en een inschatting te geven van de waarde van je huis.

Ook kunnen we je daarbij vrijblijvend informeren over wat er verder komt kijken bij de verkoop van je woning. Helemaal gratis en op een dag en tijdstip van jouw keuze (ook ’s avonds en in het weekend)!

Wat is de waarde van mijn huis?

Vraag je je af ‘hoeveel is mijn huis waard?’ Hierover kunnen wij je alvast het volgende vertellen. De waarde van je woning hangt van meerdere factoren af. Natuurlijk speelt netto vloeroppervlak en inhoud van je woning een rol, maar denk zeker in Amsterdam ook aan de ligging van de woning. Daarnaast is bijvoorbeeld de beschikbaarheid van parkeerruimte, winkels en scholen in de nabijheid van belang. Hoewel smaken verschillen is een moderne keuken en badkamer ook iets dat kopers over de streep kan trekken. Tenslotte is een goede staat van onderhoud en duurzaamheid een groot pluspunt bij de verkoop van een woning.

Al deze factoren samen bepalen hoe courant je woning is en bekijken wij bij de gratis waardebepaling!

Vragen over verkoop van je woning?

Ook als je zelf vragen hebt over het verkopen van je huis, schroom niet en neem contact met ons op. We lopen samen door je woning heen, benoemen de unieke voordelen van jouw woning, en kunnen ook tips geven over zaken die je nog kunt aanpakken voordat je je woning in de verkoop zet.

Bij de waardebepaling van je huis zul je direct kennismaken met de 4 voordelen van Nieuw Amsterdams Huys:

  • Persoonlijkheid
  • Maatwerk
  • Flexibiliteit
  • Servicegerichtheid

Maak een afspraak via 020-237 47 68 of klik op onderstaande knop om het aanvraagformulier in te vullen.

 

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?