Wat is mijn huis waard?

Wil je opzoek naar een nieuw huis, je hypotheek oversluiten of ben je simpelweg gewoon benieuwd. Allemaal redenen om je eens af te vragen: wat is mijn huis waard? Nieuw Amsterdams Huys heeft veel ervaring met de woningmarkt in Amsterdam (Zuid, West, Noord, Oost en Centrum). Wij zijn graag bereid om je woningwaarde onder de loep te nemen en een vrijblijvende inschatting te geven van de waarde van je huis.

Wat is mijn huis waard tool

Met onze online tool kan jij een woningwaarde indicatie krijgen van wat jouw woning waard is. Maak vrijblijvend gebruik van onze gratis waardebepaling tool.

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Waarde van mijn huis?

De waarde van je woning hangt van meerdere factoren af. Natuurlijk speelt gebruiksoppervlak en inhoud van je woning een rol, maar denk ook binnen Amsterdam aan bijvoorbeeld de locatie van de woning. Daarnaast zijn het afwerkingsniveau en staat van onderhoud heel belangrijk. Maar ook de beschikbaarheid van parkeerruimte, winkels en scholen in de nabijheid van belang. Tenslotte zijn eigen grond t.o.v. erfpacht en duurzaamheid grote pluspunten bij de verkoop van een woning.

Waarde huis bepalen

Wil jij een indicatie waardebepaling ontvangen van jouw woning om:

  • Een woning te verkopen
  • Kopen en verkopen
  • Of omdat je nieuwsgierig bent

Dan kan je nu GRATIS een waarderapport ontvangen met onze online tool; om je vraag wat is mijn huis waard te beantwoorden.

Woningwaarde indicatie

De online waardebepalingstool geeft een woningwaarde indicatie. Voor een gedetailleerdere en meer nauwkeurige waardebepaling komen wij graag bij je langs (vrijblijvende afspraak). In de praktijk zien wij vaak dat de werkelijke waarde hoger ligt dan die van de indicatie. De werkelijke woningwaarde hangt af van verschillende factoren.

Plan hier een vrijblijvende kennismaking
 

Waardebepaling Amsterdam

Amsterdam kan net even anders zijn. Zo heb je verschillende factoren die van belang zijn bijvoorbeeld:

  • Erfpacht vs. eigen grond
  • De splitsings in appartementsrechten
  • locatie
  • gebruiksoppervlakte
  • afwerkingsniveau
  • de status van de VvE

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.