Verhuurmakelaar Amsterdam

Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) begrijpen we dat het lastig kan zijn om huurders te vinden voor jouw woning. Je weet bijvoorbeeld niet of potentiële huurders betrouwbaar zijn. Of je weet je geen raad met complexe zaken zoals de kredietwaardigheid, wetgeving, inspectierapporten, etc. Door een verhuurmakelaar Amsterdam in te schakelen weet je zeker dat de verhuur van je huis in goede handen is. Voor het screenen van huurders maken we bijvoorbeeld gebruik van het Huurcheck kwaliteitskeurmerk. Daarnaast begeleiden we jou van het begin tot het eind! Of je nu een woning wilt verhuren in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West of Centrum.

Waarom een verhuurmakelaar Amsterdam?

Door een goed huurtraject kun jij je woning met een gerust hart verhuren. Hiervoor is het belangrijk de zaken omtrent de verhuur goed geregeld zijn. Denk aan een screening van huurders, kredietwaardigheid, wetgeving, contract types en goede inspectie rapporten om de start en eind situatie te documenteren. Dat kost tijd en je moet specialistische kennis hebben. Een verhuurmakelaar bij NAH heeft verstand van zaken doordat we jouw buurt als geen ander kennen. Je kunt deze werkzaamheden dus zorgeloos uit handen geven. Wij begeleiden jou van het eerste idee tot en met de sleuteloverdracht.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Voor het zoeken van betrouwbare huurders maken we gebruik van ons grote netwerk. Zo hebben we snel nieuwe huurders voor jouw huis gevonden. We plaatsen de woning op verschillende gespecialiseerde websites, beantwoorden mogelijke vragen, maken bezichtigingsafspraken en begeleiden deze. Nieuwe huurders screenen we met behulp van Huurcheck Nederland platform. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor veilig en verantwoord verhuren . Daarna voeren we de onderhandelingen, stellen een contract op binnen de mogelijkheden van NL huurwetgeving en doen een eerste inspectie. Natuurlijk kun je bij onze verhuur makelaars Amsterdam ook terecht met al je vragen omtrent het contract, de kredietwaardigheid van huurders, je hypotheek en de liberalisatiegrens.

Verhuurmakelaar Amsterdam: begeleiding van A tot Z

Bij het verhuren van jouw woning in Amsterdam begeleiden we jou van het begin tot het einde. Daarbij kun je het volgende verwachten:

  • Indicatie van de realistische huurprijs
  • Advies over zaken omtrent het verhuur (hypotheek, WWS-puntentelling, etc.)
  • Professionele fotoshoot van jouw woning
  • Een verhuurcampagne middels al onze sales kanalen
  • Aanbieden van de woning aan onze corporate klanten
  • Organisatie van de bezichtigingen
  • Professionele screening van potentiele huurders (zowel financieel als de identiteit)
  • Opstellen van het huurcontract
  • Opnamerapport bij start huur van de algehele staat van de woning

Nieuw Amsterdams Huys: onze werkwijze

Natuurlijk is begeleiding heel belangrijk bij het verhuren van je woning, maar bij NAH zetten we een paar stappen extra. Wij houden namelijk van persoonlijke begeleiding, en dan bedoelen we ook echt persoonlijk. Jij bent immers uniek, net als je woning. Daarbij zorgen we voor een stapsgewijze en duidelijke aanpak zodat complexe zaken voor jou helder zijn. Heb je vragen? Dan kun je ons iedere dag bereiken, ook buiten kantooruren. Dat kan je vaste aanspreekpunt zijn, maar ook iemand anders van ons team. Iedereen is namelijk op de hoogte van jouw situatie. Om de samenwerking soepel te laten verlopen stellen we ons graag flexibel op. Benieuwd naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw verhuurmakelaar Amsterdam

Ben jij van plan om je woning te verhuren in Amsterdam? Kies dan voor NAH als beste verhuurmakelaar Amsterdam. Wij begeleiden het huurtraject van A tot Z op een manier die bij jou past. We gaan graag aan de slag met jouw uitdaging. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.