Onze medewerkers

Het team van Nieuw Amsterdams Huys bestaat uit 4 enthousiaste professionals.
Wil je meer over ons weten? Klik dan even op de foto’s en ontdek wie wij zijn..

Liever persoonlijk kennis maken? Neem contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvend advies.

Willem van NAH

Willem van Galen Last

Willem van Galen Last

Na een studie aan de universiteit in Groningen en verschillende functies in recruitment, marketing en sales bij twee grote Nederlandse multinationals, heb ik besloten mijn hart te volgen en makelaar te worden. Waarin mijn interesse in de geschiedenis van Amsterdam en mijn passie voor het begeleiden van klanten mooi samenkomen. Of het nu gaat om de aankoop van een droomhuis of de verkoop van een hele portefeuille, mijn missie is om iedere klant tevreden te stellen.

Mijn kwaliteiten: verdiepen in de wensen van de klant, onderhandelen en daadkracht. Omdat ik zelf met mijn gezin in Amsterdam woon, kan ik me goed verplaatsen in de wensen en eisen t.a.v. een woning (en de buurt) voor gezinnen in de stad.

Joris makelaar bij NAH

Joris de Haas

Joris de Haas

Na mijn studie in Groningen ben ik in 2001 verhuisd naar Amsterdam waar ik mijn carriere begon bij een bank. Na een aantal jaren heb ik besloten om het roer om te gooien en in de makelaardij te gaan werken. Inmiddels ruim 10 jaar actief en met Nieuw Amsterdams Huys heb ik mijn eigen makelaarskantoor in Amsterdam.

"De stap om makelaar te worden was een makkelijke keuze: een deel van de dag op de fiets door de stad en het andere deel op kantoor, heerlijke balans van de werkdag. Het spreekt voor zich dat het leukste is om de klant bellen met het goede nieuws dat een koop of verkoop is geslaagd volgens plan."

Alex makelaar bij NAH

Alexandra van Doorn

Alexandra van Doorn

Ik werk en woon met mijn gezin in het centrum van Amsterdam. Daarvoor heb ik achtereenvolgens in Parijs, Lahore en Manilla gewoond. Amsterdam beschouw ik als thuisbasis en ken de stad in al haar facetten. Als voormalig personal assistent bij één van de "Big Four" accountants zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en efficiency voor mij vanzelfsprekend.

"Mijn uitgangspunt is dat de opdrachtgever altijd meer dan tevreden is over onze samenwerking. Of het nu gaat om een eenpersoonsstudio of grachtenpand. Ik sta hem/haar alle dagen van de week met raad en daad terzijde."

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.