Onze medewerkers

Het team van Nieuw Amsterdams Huys bestaat uit 4 enthousiaste professionals.
Wil je meer over ons weten? Klik dan even op de foto’s en ontdek wie wij zijn..

Liever persoonlijk kennis maken? Neem contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvend advies.

Willem van Galen Last

Willem van Galen Last

Na een studie aan de universiteit in Groningen en verschillende functies in recruitment, marketing en sales bij twee grote Nederlandse multinationals, heb ik besloten mijn hart te volgen en makelaar te worden. Waarin mijn interesse in de geschiedenis van Amsterdam en mijn passie voor het begeleiden van klanten mooi samenkomen. Of het nu gaat om de aankoop van een droomhuis of de verkoop van een hele portefeuille, mijn missie is om iedere klant tevreden te stellen.

Mijn kwaliteiten: verdiepen in de wensen van de klant, onderhandelen en daadkracht. Omdat ik zelf met mijn gezin in Amsterdam woon, kan ik me goed verplaatsen in de wensen en eisen tav een woning (en de buurt) voor gezinnen in de stad.

Joris de Haas

Joris de Haas

Na zijn studie in Groningen is Joris in 2001 verhuisd naar Amsterdam waar hij zijn carriere begon bij een bank. Na een aantal jaren besloot hij om het roer om te gooien en in de makelaardij te gaan werken. Joris is inmiddels ruim 10 jaar actief en heeft intussen zijn eigen makelaarskantoor in Amsterdam.

“De stap om makelaar te worden was een makkelijke keuze: een deel van de dag op de fiets door de stad en het andere deel op kantoor, heerlijke balans van de werkdag. Het spreekt voor zich dat het leukste is om de klant bellen met het goede nieuws dat een koop of verkoop is geslaagd volgens plan.”

Laura van Driem

Laura van Driem

Laura, our resident anglo-immigration expert, moved to the Netherlands in 2012 from London. Laura has first-hand experience dealing with the trials and tribulations of property markets in the UK, US and of course in Amsterdam. She is a faunt of knowledge when it comes to managing the logistics of international property purchasing, selling, reporting and management as well as integrating to new countries and setting up a ''gezellig'' life.

Alexandra van Doorn

Alexandra van Doorn

Alexandra van Doorn, makelaar, werkt en woont met haar gezin in het centrum van Amsterdam. Heeft achtereenvolgens in Parijs, Lahore en Manilla gewoond. Beschouwt Amsterdam als haar thuisbasis. Kent de stad in al haar facetten. Als voormalig personal assistent bij één van de “Big Four” accountants zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en efficiency voor haar vanzelfsprekend.

“Mijn uitgangspunt is dat de opdrachtgever altijd meer dan tevreden is over onze samenwerking. Of het nu gaat om een eenpersoonsstudio of grachtenpand. Ik sta hem/haar alle dagen van de week met raad en daad terzijde."

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?