Makelaar Amsterdam

Een woning kopen of verkopen in Amsterdam doe je niet zomaar. Daar gaat vaak een intensief traject aan vooraf. De laatste jaren is de stad namelijk erg in trek. Hoe fijn is het dan om een deskundige makelaar Amsterdam aan je zijde te hebben die verstand heeft van de markt? Zo weet je zeker dat jouw huis onder goede voorwaarden verkocht of verhuurd wordt. Of je vindt een woning die perfect aansluit op jouw woonwensen. Op een persoonlijke, flexibele en proactieve wijze zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Dat is de belofte van Nieuw Amsterdams Huys. Vertel ons jouw missie en wij gaan aan de slag!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Wat kan een Amsterdam makelaar voor jou betekenen?

In Amsterdam worden er veel woningen aangeboden, vaak zonder dat jij daar weet van hebt. Heb je een mooie woning gevonden, dan gaat deze al gauw aan je neus voorbij. Een makelaar in Amsterdam is bekend met de huizenmarkt en fungeert als tussenpersoon. Wij beschikken over een eigen netwerk waardoor we beter op de hoogte zijn van het aanbod. Zo kunnen we sneller handelen, zodat die droomwoning ook echt van jou wordt. Ook bij de verkoop of verhuur van je woning is een makelaar heel waardevol. Hij of zij helpt om de juiste woningwaarde en vraagprijs te bepalen, screent potentiële huurders en ondersteunt bij complexe zaken zoals wetgeving. Ook sta je een stuk sterker tijdens de onderhandelingen. Kortom, je krijgt hulp gedurende het hele traject.

Hoe kunnen wij jou helpen?

 • Aankoopmakelaar. Wij zorgen dat die droomwoning ook echt van jou wordt.
 • Verkoopmakelaar. Samen laten we woningzoekenden verliefd worden op jouw huis.
 • Aanhuurmakelaar. Onze aanpak zorgt ervoor dat de woning jou gegund wordt.
 • Verhuurmakelaar. Zo kun jij je woning met een gerust hart verhuren.
 • Expat makelaar. Snel de ideale huurwoning vinden als je tijdelijk in Nederland werkt.

De voordelen van makelaardij Amsterdam

 • Exclusief woningaanbod
 • Groot netwerk
 • Maximaal rendement uit de verkoopprijs halen
 • Gekwalificeerde makelaars
 • Gratis adviesgesprek
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren

Wat is mijn huis waard?

Jouw woning verkopen is een doel op zich. Het liefst tegen de best mogelijke prijs. Een makelaar Amsterdam helpt jou bij het bepalen van de juiste woningwaarde. Kun je niet wachten en wil je nu alvast weten wat jouw woning waard is? Doe dan de check met onze gratis waardebepaling tool. Voor een meer precieze inschatting plannen we graag een gratis adviesgesprek met je in. Zo weet je zeker dat je de woningwaarde niet over- of onderschat. Tijdens dat gesprek vertelt de makelaar ook waar je allemaal op moet letten om jouw woning zo optimaal mogelijk te kunnen verkopen. Goed om te weten: het gratis adviesgesprek met de Amsterdam makelaar kan ook digitaal.

Nieuw Amsterdams Huys: onze werkwijze

Blije klanten, dat is iedere dag onze missie. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en stemmen we onze service af op jouw behoeftes en budget. Iedere situatie is namelijk uniek, net als die van jou. Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd bereikbaar zijn. Zeven dagen per week, ook buiten kantooruren. Natuurlijk krijg je een vast aanspreekpunt die jou begeleidt gedurende het traject. Maak je geen zorgen als jouw makelaar Amsterdam even niet beschikbaar is, want ons hele team is op de hoogte van alle lopende zaken. Maak alvast digitaal kennis met het NAH team.

Beste makelaar Amsterdam

Bij NAH willen we het maximale eruit halen voor onze klanten. Dat kan alleen als we de tijd voor je nemen. Daarom plannen we graag eerst een persoonlijke afspraak of een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Wil jij ontdekken hoeveel meerwaarde een makelaar in Amsterdam voor jou kan hebben? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in. We zien je graag bij ons op kantoor of in een videocall!

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.