Makelaar Amsterdam Zuid

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuid is een uitdaging. Zonder makelaar is het eigenlijk niet te doen. Omdat de huizenmarkt in Amsterdam erg gespannen is worden huizen soms binnen één dag verkocht. Wees gerust, daar gaan we jou bij helpen! Onze team van professionals begeleid je van begin tot eind. Of je nu een woning wil (ver)kopen of (ver)huren, wij hebben er ervaring mee. Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) werken we proactief, persoonlijk, flexibel en we stellen ons servicegericht op. Zo gaan we het beste resultaat behalen voor jouw woning!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Een plek vol groen, rust & drukte

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle woning of liever de rust, ruimte of natuur opzoekt, in Amsterdam Zuid zit je helemaal goed. Dit deel van Amsterdam bestaat uit verschillende buurten met ieder zijn eigen karakteristieken. Denk aan:

 • Buitenveldert;
 • Het Museumkwartier;
 • De Pijp;
 • Oud Zuid;
 • De Zuidas;
 • De Rivierenbuurt;
 • Willemspark.

Amsterdam Zuid staat bekend als het dure gedeelte van de stad en dat klopt aardig. De huizen zijn stijlvoller en dit zie je ook terug in de prijzen. In het hippe en drukke gedeelte de Pijp wonen vooral tweeverdieners en singles omdat er voor iedereen wat te beleven is. Betaalbare portiekwoningen uit de jaren ’60 vind je in de wijk Buitenveldert. Daar heb je relatief veel vierkante meters voor je geld en bovendien ben je zo in het Amsterdamse Bos.

Waarom makelaar Amsterdam Zuid?

Wanneer je een huis koopt in Amsterdam Zuid kan je in veel gevallen te maken krijgen met erfpacht. Bij aankoop van een dergelijke woning moet gelet worden op een aantal punten (zoals bv erfpachtvoorwaarden) en daar is specifieke kennis voor nodig. Ook is er regelmatig sprake van funderingsproblemen. Omdat de prijzen van woningen in Amsterdam Zuid veelal hoger liggen dan in andere gedeeltes van de stad is het bepalen van een realistische prijs soms lastig. Ook hier is de lokale marktkennis van een makelaar in Zuid of een specifieke makelaar Amsterdam Oud Zuid onmisbaar. Bij ons kun je rekenen op begeleiding van begin tot het einde. Of je nu een huis of appartement (ver)koopt of (ver)huurt. Dit doen we op een heldere en stapsgewijze manier. Bij zo’n grote stap in je leven begrijpen we dat je daar behoefte aan hebt.

Makelaar Amsterdam Zuid: van alle markten thuis

De druk op de Amsterdamse huizenmarkt is groot en daarom is gespecialiseerde makelaardij Amsterdam Zuid geen overbodige luxe. NAH kan je van dienst zijn als aankoopmakelaar Amsterdam Zuid en verkoopmakelaar Amsterdam Zuid. Huren valt ook binnen onze dienstverlening. Daarom ondersteunen we je als huur- of verhuurmakelaar Amsterdam Zuid. Wij helpen je met belangrijke zaken waar je wellicht geen verstand van hebt of geen tijd voor krijgt om over na te denken door de krappe huizenmarkt. Denk aan de onderhandeling over een reële prijs of het bepalen van je woningwaarde.

Nieuw Amsterdams Huys: onze werkwijze

Wij zijn van mening dat de juiste makelaar het verschil maakt. Jij bent met NAH een perfecte combi als je houdt van:

 • Persoonlijk contact. En dan bedoelen we ook écht persoonlijk.
 • Een duidelijke en stapsgewijze aanpak. Je bent zelf immers geen expert, wij gelukkig wel.
 • Maatwerk. Jij en je situatie zijn namelijk uniek.
 • Snel contact. Je kunt ons altijd bereiken, op iedere dag van de week én buiten kantooruren.
 • Flexibiliteit. Zo verloopt de samenwerking net wat lekkerder.
 • Service. Een vast aanspreekpunt en een team dat altijd op de hoogte is van jouw situatie.

Benieuwd naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw makelaar Amsterdam Zuid

Ben jij op zoek naar een woning in Amsterdam Zuid of wil je in dit gedeelte van de stad je huis verkopen of verhuren? Dan hebben we een match! Als makelaar Amsterdam Zuid hebben we de juiste kennis in huis om jou optimaal te kunnen begeleiden. We hebben ook nog eens een passie voor Amsterdam en haar huizen. Daarom helpen we je graag! Altijd op een proactieve en persoonlijk manier, want dat maakt het verschil. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen met jouw woning? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.