Makelaar Amsterdam West

Een huur- of koopwoning bemachtigen in Amsterdam West kan lastig zijn. Relatief gezien kun je in dit stadsgedeelte betaalbaar wonen. De huizenmarkt is echter krap. Hierdoor kan jouw favoriete woning snel aan je neus voorbij gaan. Maak je geen zorgen, wij gaan je hierbij helpen! Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) hebben we een passie voor Amsterdam en met onze kennis van de verschillende delen in Amsterdam West gaan we voor jou aan de slag. We ondersteunen je bij het (ver)kopen of (ver)huren van je huis. Dit doen we op een proactieve, persoonlijke, flexibele manier en we stellen ons servicegericht op. Wij zetten ons 100% in voor jouw woning!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Een verrassende mix

Amsterdam West is niet in één woord te omschrijven, het is een stadsdeel met een samenstelling van verschillende buurten. De Staatsliedenbuurt kenmerkt zich door haar sfeervolle karakter terwijl De Aker relatief nieuw is. Hou je meer van rust en ga je graag de natuur in? Dan is wonen in Nieuw Sloten ideaal. Je bent zo in het Amsterdamse Bos waar je goed kunt hardlopen of een relaxt weekend kunt hebben. Wat de beste plek is, hangt af van jouw wensen.

Waarom makelaar Amsterdam West?

Zoals gezegd vind je in Amsterdam West veel verschillende buurten. Dat maakt het lastig om te bepalen waar je nu beter wél of niet kunt gaan wonen. Daarnaast blijven de huizenprijzen in Amsterdam altijd een lastige kwestie vanwege krapte op de huizenmarkt. Wij weten hoe we om moeten gaan met de dynamische woningmarkt zodat je de juiste beslissingen neemt. Door onze specialistische kennis kun je ervan uitgaan dat je goed begeleid wordt tijdens het (ver)kopen of (ver)huren van je woning of appartement. We begrijpen namelijk dat belangrijke stappen in je leven vragen om zekerheid. Daar zijn we voor!

Makelaar Amsterdam West: van alle markten thuis

Het is onrustig op de Amsterdamse huizenmarkt en daarom kun je vast wat hulp gebruiken. Bij NAH zijn we van alle markten thuis. In ons team vind je zowel een aankoopmakelaar Amsterdam West als een verkoopmakelaar Amsterdam West. Ben je op zoek naar een echte specialist met verstand van een bepaalde buurt? Als makelaar Amsterdam Nieuw West en makelaar Amsterdam Oud West hebben we ook veel kennis over de specifieke delen van Amsterdam West. We helpen je graag met alle belangrijke zaken waar je hulp bij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan woning taxaties en het berekenen van erfpacht.

Nieuw Amsterdams Huys: zo gaan wij te werk

Wij geloven dat een goede makelaar voor jou het verschil maakt. Jij bent een perfecte combi met NAH wanneer je net als wij veel waarde hecht aan:

  • Persoonlijk begeleiding. Daar heb je behoefte aan in deze situatie.
  • Een stapsgewijze en duidelijke aanpak. We leggen alles zo begrijpelijk mogelijk aan je uit, zelf ben je namelijk niet de expert.
  • Maatwerk. Jij bent uniek, net als je (woon)situatie.
  • Snel contact. Neem op iedere dag van de week contact met ons op, dat kan ook buiten kantooruren.
  • Flexibiliteit. Dat komt onze samenwerking alleen maar ten goede.
  • Service. Altijd een vast aanspreekpunt en een team dat jouw situatie kent.

Nog geen idee wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw makelaar Amsterdam West

Ben je geïnteresseerd in Amsterdam West omdat je hier een woning wilt (ver)kopen of (ver)huren? Als makelaar Amsterdam West zijn we samen een goede match! Met onze specialistische kennis van de verschillenden delen in West kunnen we jou zo goed mogelijk begeleiden. Wij houden van Amsterdam en haar huizen en daarom helpen we je graag. Altijd op een proactieve en persoonlijk manier, want dat maakt het verschil. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen met jouw woning? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.