Makelaar Amsterdam huur

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Amsterdam of wil je je woning daar graag verhuren? De mooie stad is momenteel erg in trek en de onrustige huizenmarkt maakt het je niet gemakkelijk. Om jouw ideale woonruimte te vinden of je huis naar volle tevredenheid te verhuren moet je specialistische kennis hebben. Zowel van het proces als alle complexe zaken omtrent huur en verhuur. Denk aan de contractzaken en het vaststellen van de huurprijs en het screenen van je huurders. We begrijpen dat dit onbekend terrein voor je is en dat je niet voldoende tijd hebt om dit zo goed mogelijk te regelen. Gelukkig kun je bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) rekenen op hulp van een aanhuurmakelaar of verhuurmakelaar Amsterdam. Ons team van professionals heeft verstand van zaken en zij kunnen deze werkzaamheden van je overnemen. We begeleiden jou van het eerste idee tot en met de sleuteloverdracht.

Bekijk ons aanbod huurwoningen

Verhuurmakelaar Amsterdam

Wil jij je huis verhuren in Amsterdam maar ben je er niet zeker van of je potentiële huurders kunt vertrouwen? Of weet je je geen raad met alle zaken omtrent het verhuren van je woning? Bij NAH kun je terecht voor een verhuurmakelaar Amsterdam die betrouwbare huurders voor je zoekt. Door ons grote netwerk hebben we dat zo geregeld. Nieuwe huurders screenen we met behulp van Huurcheck Nederland platform. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor veilig en verantwoord verhuren. Ook kun je bij ons terecht met al je vragen omtrent het contract, de kredietwaardigheid van huurders, je hypotheek en de liberalisatie grens. Door professionele foto’s, een campagne en goed georganiseerde bezichtigingen laten we woningzoekenden verliefd worden op jouw huis!

Aanhuurmakelaar Amsterdam

Vind je geen huurwoning in Amsterdam die aan jouw eisen voldoet? Heb je vele bezichtigingsrondes gehad maar val je steeds af als kandidaat? Of heb je simpelweg geen tijd om actief te zoeken naar een huurwoning? Dan is het een slim idee om bij NAH een huur makelaar Amsterdam in te schakelen. We bespreken vooraf al je woonwensen en eisen, waarnaar we aan de slag gaan met het vinden van geschikte woonruimte. Hiervoor schakelen we ons netwerk in. We beschikken over een groot aanbod huur appartementen en huizen waar iedere week nieuwe woningen bijkomen. Hebben we een huurwoning op het oog? Dan begeleiden we je bij de bezichtiging, geven we advies over de verschillende opties en helpen we bij het maken van afspraken met de verhuurder. De verhuurder beslist uiteindelijk aan wie de woning wordt toegewezen. Wij zetten ons daarom 100% in, zodat de woning jou gegund wordt.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Bij het huren of verhuren van een huis maakt de juiste makelaar écht het verschil. Wij proberen jouw ideale makelaar Amsterdam huur te zijn door:

  • Persoonlijke benadering. Op alle vlakken.
  • Een heldere en stapsgewijze aanpak. Als expert leggen we complexe zaken graag aan je uit.
  • Maatwerk. Want jouw situatie, wensen en eisen zijn uniek. Daar passen wij ons op aan.
  • Bereikbaarheid. Je kunt ons iedere dag bereiken, zelfs buiten kantooruren.
  • Flexibiliteit. Dat legt de basis voor een fijne samenwerking.
  • Kennis van zaken. Wij weten waar je rekening mee moet houden en behoeden je voor (juridische) problemen.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jouw makelaar Amsterdam huur

Zou je graag willen huren of verhuren? In beide gevallen kun je het beste hulp inschakelen van een huurmakelaar Amsterdam. Door ons netwerk en platform weet je zeker dat je betrouwbare huurders vindt voor je woning. Het netwerk vergroot bovendien de kans op het vinden van jouw ideale huurwoning waar je wellicht al een lange tijd naar zoekt. Met onze vakkennis helpen we jou bovendien met alle complexe vragen omtrent huur en verhuur. Of je nu op zoek bent naar een huur makelaar Amsterdam of een verhuurmakelaar Amsterdam, we gaan graag voor je aan de slag. We hebben namelijk een liefde voor deze mooie stad en haar huizen. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.