Makelaar Amsterdam Centrum

Het is momenteel onrustig op de huizenmarkt en daardoor kan het lastig zijn om een huur- of koopwoning te vinden die aan jouw wensen voldoet. Zeker in Amsterdam Centrum is dit een uitdaging. Ons team van professionals heeft een liefde voor huizen in Amsterdam en gaat graag voor jou op zoek. Ook als je je woning wilt verhuren of verkopen begeleiden we je van begin tot eind. Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) doen we dit op een proactieve en persoonlijke manier, waarbij we ons altijd flexibel en servicegericht opstellen. Bovendien zitten wij als makelaar Amsterdam Centrum met ons kantoor precies op de goede plek. Zo kunnen we het beste resultaat behalen voor jouw woning!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Waarom makelaar Amsterdam Centrum?

Een huis (ver)kopen of (ver)huren is een grote stap in je leven. Daar wil je natuurlijk goed in begeleid worden, dat begrijpen we. Wij begeleiden jou van het begin tot het einde bij het vinden of verkopen/verhuren van een huis of appartement in Amsterdam Centrum, door middel van een duidelijke, stapsgewijze aanpak. Daarbij streven we altijd naar kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Precies wat je nodig hebt in deze situatie. Goed om te weten: ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Centrum. Hierdoor zijn we experts op het gebied van woningen in Amsterdam Centrum.

Makelaar Amsterdam Centrum: van alle markten thuis

Nieuw Amsterdams Huys (NAH) is een gespecialiseerde woningmakelaar in Amsterdam Centrum. Ben jij op zoek naar een makelaar Amsterdam Centrum? Wij kunnen je van dienst zijn als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, aanhuurmakelaar en verhuurmakelaar. Door de onrustige huizenmarkt worden huizen momenteel zo snel verkocht of verhuurd dat je niet de tijd krijgt om na te denken over belangrijke zaken zoals biedingen en het maken van afspraken. Wanneer je jouw huis wilt verkopen of verhuren krijg je te maken met zaken waar je wellicht geen verstand van hebt. Denk aan de waardebepaling van je woning of de kredietwaardigheid van potentiële huurders. Daar helpen we je graag bij! Kortom: als makelaar Amsterdam Centrum zijn we er voor jou op alle vlakken. Zo vind of verkoop jij je huis in Amsterdam Centrum op een manier waar jij gelukkig van wordt.

Nieuw Amsterdams Huys: onze werkwijze

Wij zijn van mening dat de juiste makelaar het verschil maakt. Hoe we dat doen? Wij houden van persoonlijk contact, en daarmee bedoelen we ook écht persoonlijk. Het (ver)kopen of (ver)huren van je huis is een belangrijke stap en daarom stemmen we onze service graag af op jouw behoeftes. Jij bent namelijk uniek, net als je situatie. Dat verdient maatwerk en dus passen we onze werkzaamheden aan op jouw budget en wensen. Heb je vragen of moet er snel gehandeld worden? Dan kun je ons altijd bereiken. Zeven dagen per week, ook buiten kantooruren. Wij stellen ons flexibel op zodat onze samenwerking voor jou prettig verloopt. Hierbij heb je een vast aanspreekpunt die jou begeleidt tijdens de opdracht. Is jouw makelaar even niet beschikbaar? Geen zorgen. Binnen ons team is iedereen servicegericht en op de hoogte van alle lopende zaken. Zo is er altijd een makelaar die jouw situatie kent. Nieuwsgierig geworden? Maak hier digitaal kennis met het NAH team.

Wij zijn jóuw makelaar Amsterdam Centrum

Wil jij in Amsterdam Centrum gaan wonen of wil je daar je huis verkopen of verhuren? Dan hebben we een match! Als makelaar Amsterdam Centrum zitten we precies op de goede plek om voor jou het beste resultaat te behalen. Ons team van ervaren vakkundige makelaars met een passie voor Amsterdam en haar huizen helpt je graag. Altijd met een proactieve en persoonlijk benadering, want dat maakt het verschil. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen met jouw woning? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.