Huis verkopen Amsterdam

Sta jij op het punt om je huis te verkopen in het Centrum van Amsterdam? En zoek je een makelaar in Amsterdam centrum? De huizenmarkt is erg onrustig en daardoor kan een huis verkopen Amsterdam Centrum lastig zijn. Soms is er een huizenoverschot, op een ander moment een tekort. Het Centrum kan aantrekkelijk zijn maar een andere keer juist niet. Hoe maak je de juiste keuze? Daar gaan we jou bij helpen. Onze vakkundige makelaars hebben een liefde voor Amsterdam en haar huizen en gaan graag voor jou aan de slag. Met ons kantoor midden in het Centrum van Amsterdam kennen we de buurt als geen ander. Zo kunnen we het maximale uit jouw verkoop halen!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Je mag veel verwachten van een makelaar in Amsterdam wanneer je je huis verkoopt. En wij maken graag die verwachting waar!

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Een huis verkopen Amsterdam Centrum doe je niet zomaar. Waarschijnlijk heb je er voor langere tijd gewoond en is de emotionele waarde groot. Daarom wil je bij de verkoop van jouw woning goed begeleid worden, dat snappen we natuurlijk. Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) kun je rekenen op een persoonlijke en proactieve benadering, precies waar je in deze situatie behoefte aan hebt. Een groot voordeel is dat wij zowel een verkoopmakelaar als aankoopmakelaar zijn. Hierdoor kennen wij de huizenmarkt in Amsterdam goed en hebben we ook een breed aanbod aan huizen die te koop staan. Zo regelen wij de verkoop van jouw huis én kunnen we je verrassen met een volgend droomhuis.

Huis verkopen Amsterdam Centrum: wat kun je verwachten?

Allereerst natuurlijk kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat stellen we voorop. Bij een huis verkopen Amsterdam Centrum begeleiden we jou van het begin tot het einde, door middel van een duidelijke, stapsgewijze aanpak. In dit verkoopproces kun je het volgende van ons verwachten:

  • Gratis waardebepaling van je woning en bepaling van de adviesprijs
  • Advies hoe je jouw huis zo snel mogelijk kunt verkopen, voor een zo hoog mogelijke prijs
  • Professionele verkoopfotografie, plattegronden en een NEN meetrapport
  • Grondig onderzoek bij gemeentelijke instanties, het Kadaster en de milieudienst
  • Uitgebreide verkoopcampagne voor je huis
  • Organisatie en begeleiding van bezichtigingen
  • Advies en executie van de onderhandelingsstrategie
  • Begeleiding bij de notaris voor de verkoopakte en akte van levering

Direct weten wat jouw woning waard is?

Huis verkopen Amsterdam Centrum: wij zijn er voor jou!

Huis verkopen Amsterdam Centrum ingewikkeld? Die uitdaging gaan wij graag aan! Als makelaar Amsterdam Centrum zitten we met ons kantoor precies op de goede plek om het maximale uit jouw verkoop te halen. En wie weet vinden we ook jouw nieuwe droomhuis… Omdat jij en je situatie uniek zijn doen we dit zo persoonlijk mogelijk en kun je maatwerk verwachten. Wij geloven namelijk dat de juiste makelaar het verschil maakt. Wil jij ook het maximale uit jouw verkoop halen? We gaan graag met je in gesprek, geheel vrijblijvend natuurlijk. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen op 020 237 47 68 of vul het contactformulier in.

Wat doen wij als verkoopmakelaar in Amsterdam voor jou?

We begeleiden jou van het begin tot het einde in het verkopen van jouw huis, door middel van een duidelijke, stapsgewijze aanpak.

Contact opnemen
Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.