Huis kopen in Amsterdam

Wil je een bijzonder huis kopen in Amsterdam dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ons gespecialiseerd in de huizenmarkt in Amsterdam en hebben daardoor op elk moment een breed aanbod van huizen die te koop staan. Vul ons inschrijfformulier in en ontvang als eerste de nieuwste koophuizen!

Advies bij koop woning

In deze onrustige huizenmarkt kan het soms lastig zijn om een koopwoning in Amsterdam te vinden. Huizen die te koop staan worden momenteel zo snel verkocht dat je nauwelijks tijd hebt om na te denken over zaken die belangrijk zijn. Zoals welk bod moet ik doen en zijn er nog bouwtechnische zaken die ik in overweging moet nemen?

Nieuw Amsterdams Huys heeft een enthousiast team van specialisten en kan je hier goed bij helpen omdat we als geen ander de koopwoningenmarkt kennen in Amsterdam.

We helpen jou in je zoektocht naar jouw ideale koophuis in Amsterdam. We kennen de buurten in Amsterdam goed en ons uitgebreide netwerk helpt ons in deze zoektocht voor jou.

Wat kun je van ons verwachten als aankoopmakelaar?

We helpen jou in je zoektocht naar jouw ideale koophuis in Amsterdam.

  • Persoonlijk gesprek over wensen en mogelijkheden
  • Pro-actieve dienstverlening
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Hulp bij bouwtechnische en juridische vragen
  • Advies en begeleiding onderhandeling
  • Onderzoek bij gemeentelijke instellingen
  • Hulp bij keuze notaris
  • Begeleiding van eerste bezichtiging tot oplevering

Kortom als aankoopmakelaar zijn we er voor jou. Zodat jij op een fijne manier het koophuis in Amsterdam vindt waar je gelukkig van wordt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op 020-2374768 of vul ons contactformulier in en we bellen je terug.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Inschrijven
Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?