Huis kopen Amsterdam

Wil jij een woning kopen in Amsterdam:

Bekijk ons woningaanbod

Dat kan een lastig traject zijn, zeker omdat de huizenmarkt erg onrustig is. Woningen die te koop staan worden momenteel zo snel verkocht dat je nauwelijks tijd hebt om na te denken over zaken die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld welk bod je het beste kunt doen of dat er nog bouwtechnische zaken zijn die je in overweging moet nemen. Daar geven we je graag advies over. Bij Nieuw Amsterdams Huys (NAH) hebben we allemaal een liefde voor Amsterdam en daarom is ons kantoor gevestigd midden in het centrum. Hierdoor kennen we de buurt goed en hebben we een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen. Dat maakt de zoektocht naar een huis kopen Amsterdam een stuk makkelijker!

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Een appartement kopen Amsterdam , hoe pak ik dat aan? Of kom ik in aanmerking voor een penthouse kopen Amsterdam ? Het zijn vragen die we vaak krijgen. Dat begrijpen we maar al te goed. Je wilt natuurlijk goed begeleid worden bij het kopen van een woning. In een dergelijke situatie heb je behoefte aan een persoonlijke en proactieve benadering. Laat dat nou onze kracht zijn! Een ander groot voordeel is dat wij als makelaar Amsterdam zowel een aankoopmakelaar als verkoopmakelaar zijn. Dit betekent dat we je begeleiden in de zoektocht naar jouw droophuis én de verkoop van je oude woning in Amsterdam regelen. Want ook daar willen we het maximale uithalen!

Woning kopen Amsterdam : hoe gaan wij te werk?

Bij NAH stellen we kwaliteit, service en betrouwbaarheid voorop. Een huis kopen Amsterdam lijkt misschien wat ingewikkeld, maar wij hebben ons gespecialiseerd in deze huizenmarkt en begeleiden je in dit proces van begin tot eind. Dat doen we door middel van een stapsgewijze aanpak die voor jou helder is. Daarbij kun je het volgende van ons verwachten:

  • Persoonlijk gesprek over je wensen en mogelijkheden
  • Proactieve dienstverlening
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Hulp bij bouwtechnische en juridische vragen
  • Advies en begeleiding bij onderhandelingen
  • Onderzoek bij gemeentelijke instellingen
  • Hulp bij de keuze van een notaris
  • Begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot aan de oplevering

Huis kopen Amsterdam Centrum doen we samen!

Een appartement kopen Amsterdam Centrum of een penthouse kopen Amsterdam Centrum kan momenteel lastig zijn, maar wij gaan die uitdaging graag aan. Omdat ons kantoor gevestigd is in het Centrum hebben wij een groot netwerk opgebouwd waardoor we op elk moment een breed aanbod hebben aan koopwoningen. Daar kun jij van profiteren! We nemen je mee in de zoektocht naar jouw droomhuis, op een persoonlijke manier waarbij je maatwerk kunt verwachten. De juiste makelaar maakt namelijk het verschil. We zijn benieuwd naar jouw unieke situatie en wensen en daarom gaan we graag met je in gesprek. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Heb je vragen of wil je meer informatie over woning kopen Amsterdam Centrum? Bel ons dan gerust op 020 237 47 68 of vul het contactformulier in.

Benieuwd naar het actuele aanbod?

Vul ons inschrijfformulier in voor huis kopen Amsterdam Centrum en ontvang als eerste de nieuwste koophuizen!

Vrijblijvend meer informatie
Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.