Huis huren in Amsterdam

Momenteel kan het in deze onrustige huizenmarkt in Amsterdam moeilijk zijn om een geschikte huurwoning te vinden. Daarom willen wij als huurmakelaar je hierin graag helpen. We kennen de Amsterdamse huizenmarkt goed en zitten er letterlijk en figuurlijk met onze neus bovenop. Wil je een huis of appartement huren in Amsterdam? Kijk dan naar ons actuele huur aanbod!

Wij, Nieuw Amsterdams Huys, hebben ons gespecialiseerd in de huur- en koophuizenmarkt in Amsterdam en hebben daarom op elk moment een bijzonder aanbod van huizen die te huur of te koop staan. Vul ons inschrijfformulier in en ontvang als eerste de nieuwste huurhuizen!

Advies bij huurwoningen

We hebben een groot aanbod van huur appartementen en huizen in Amsterdam waar wekelijks nieuwe woningen bijkomen. Graag helpen we jou bij het vinden van jouw ideale huurhuis.
Staat jouw huurwoning er niet tussen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, zo brengen wij jou direct op de hoogte over aankomende huurwoningen!

Wat doen wij als huurmakelaar voor jou?

We begeleiden jou van het begin tot het einde in het huren van een huis of appartement in Amsterdam, door middel van een duidelijke, stapsgewijze aanpak.

In dit huurproces kun je het volgende van ons verwachten:

  • Een persoonlijk gesprek over je eisen en wensen.
  • Begeleiding bij bezichtigingen.
  • Advies over de verschillende opties.
  • Hulp bij het opstellen van een huurcontract en maken van afspraken met de verhurende partij.
  • Begeleiding van eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht.

Interesse in een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op 020-2374768 of vul ons contactformulier in en we bellen je terug.

Bekijk hier ons actuele huuraanbod.

Inschrijven
Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.