Wat is mijn huis waard gratis adviesgesprek

Als je nieuwsgierig bent naar de waarde van jouw woning, dan krijg je met onze gratis waardebepaling tool alvast een eerste indicatie. In de praktijk blijkt soms dat mensen de waarde van hun woning overschatten. Anderen onderschatten de vraagprijs waardoor ze winst mislopen bij de verkoop van hun huis. Met een ‘wat is mijn huis waard gratis adviesgesprek’ kunnen we jouw woningwaarde veel nauwkeuriger berekenen. De ervaren makelaars van Nieuw Amsterdams Huys (NAH) komen graag bij jou thuis langs om belangrijke zaken onder de loep te nemen. Zo weet je zeker wat jouw huis waard is!

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Waarom is een adviesgesprek nodig?

Op onze site vind je een waardebepalingstool voor het berekenen van jouw woningwaarde. Nu vraag jij je wellicht af: waarom zou ik een persoonlijke afspraak maken als ik ook de gratis tool kan gebruiken? Online krijg je een globale woningwaarde indicatie. Rekentools kunnen namelijk niet zien in welke staat jouw huis verkeerd, of er verbouwing heeft plaatsgevonden of dat er andere investeringen zijn gedaan die de woningwaarde doen stijgen. Een makelaar van NAH kan dit wel achterhalen. Daarom geeft de uitkomst van een adviesgesprek een veel gedetailleerdere en meer nauwkeurige waardebepaling. Hiermee vormt het adviesgesprek de ideale aanvulling op onze tool. Goed om te weten: ook het persoonlijke advies woningwaarde is gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe ziet dat adviesgesprek eruit?

Tijdens een ‘wat is mijn woning waard gratis adviesgesprek’ doorlopen we aantal stappen om de juiste woningwaarde te kunnen bepalen:

  1. Staat van het huis opnemen. We kijken naar algemene aspecten zoals de ligging, omgeving, inhoud, oppervlakte en bouwjaar. Qua bouwkundige aspecten controleren we o.a. de staat van onderhoud, constructies, isolatie en energiezuinige maatregelen. Ook checken we de bodem en mogelijke plannen.
  2. Onderzoeken van het Kadaster. Dit is de bron van informatie over eigendom en gebruik van vastgoed. We controleren of de gegevens die in het Kadaster staan overeenkomen met onze bevindingen. Denk bijvoorbeeld aan de erfgrens van je woning. Deze bepaalt mede de waarde van jouw huis maar kan nog weleens verschillen met de officiële gegevens.
  3. Huizen vergelijken. Tot slot bekijken we de prijs en verkoopsnelheid van soortgelijke huizen in de omgeving. Zo kunnen we de woningwaarde nog beter bepalen.

Door onze jarenlange ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt kennen wij de stad als geen ander. Zo kunnen wij jou goed helpen met het berekenen van de juiste waarde van je woning.

Wat kan ik met het resultaat?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een de waarde van je woning te achterhalen. In veel gevallen is het handig om een nauwkeurige inschatting te hebben, bijvoorbeeld wanneer je:

  • Een reële verkoopprijs voor je woning wil berekenen;
  • Wil weten wat de overwaarde van je huis is;
  • Een hypotheek wil oversluiten.

Ook als je niet direct een doel hebt, en dus gewoon nieuwsgierig bent, kun je een gratis adviesgesprek aanvragen om je woningwaarde te berekenen.

Adviesgesprek in tijden van corona

Bij NAH willen we jou ook in tijden van het coronavirus zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom kun je nog steeds een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens onze afspraak volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM om jouw en onze veiligheid te waarborgen. Daarbij geldt dat er maximaal twee personen bij het adviesgesprek aanwezig mogen zijn. Houd altijd 1.5 meter afstand. Laat de makelaar zo weinig mogelijk aanraken in jouw woning en maak zelf de deuren open. Ben je in een risicogebied geweest of vertoon je ziekteverschijnselen? Dan vragen we je om het adviesgesprek te verzetten.
Vind je het toch een te groot risico om fysiek af te spreken met onze makelaar? Dan is het ‘wat is mijn huis waard online adviesgesprek’ via een videocall voor ons geen enkel probleem. Wij geven advies net zo graag online.

Vrijblijvend advies woningwaarde aanvragen

Wil je weten wat jouw woning waard is, het liefst tot in de details? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met een van onze ervaren makelaars. Dit is helemaal gratis en mogelijk op een dag en tijdstip van jouw keuze (ook ’s avonds en in het weekend)! Vul onderstaand formulier in om je gratis te laten informeren over de waarde van jouw huis.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.