Expat makelaar Amsterdam

Amsterdam is een aantrekkelijke stad voor expats en dus is er veel vraag naar woonruimte. Tegelijkertijd biedt dit kansen voor woningeigenaren omdat zij hun pand tijdelijk kunnen verhuren. Nieuw Amsterdams Huys (NAH) is er voor alle partijen. Wij bieden expats een warm welkom door snel een kwalitatief goede woning te vinden die matcht met de woonwensen. Ben jij de verhuurder? Dan kun je rekenen op een juiste afhandeling en continu toezicht. Kortom, de huisvesting van expats kun je gerust aan ons toevertrouwen.

Gratis waardebepaling tool gebruiken

Wat kan een expat makelaar voor jou betekenen?

Ik ben woningzoekende
Expats hebben zelf vaak geen idee waar te beginnen als ze op zoek zijn naar woonruimte in Amsterdam. Jij als werkgever wellicht ook niet. Hoe fijn is het dan als je de huisvesting over kunt laten aan een expat makelaar die een groot netwerk heeft én de kneepjes van het vak kent? Op basis van de behoeften zoeken we naar een woonruimte die valt binnen de gewenste prijsklasse. De expat makelaar regelt vervolgens de onderhandelingen, weet alles van de wet- en regelgeving en zorgt tijdig voor de nodige voorzieningen. De ideale woning vinden voor expats en een warm welkom bieden, dat is ons doel.

Ik ben verhuurder
Wil jij je woning tijdelijk verhuren? Ook dan zorgen we dat alles op en top geregeld is. Als expat makelaar zijn we gedurende de huurperiode het aanspreekpunt voor expats en handelen we aan het einde de belangrijke zaken af. Zo heb je geen omkijken naar je woning als je bijvoorbeeld in het buitenland verblijft.

Hoe kunnen wij jou helpen?

  • Makelaar voor expat woningen. Namens de expat gaan we op naar de beste match. Of je nu zelf zoekt of als werkgever.
  • Expat makelaar voor verhuur. Wij zorgen dat jouw huis of appartement voor een goede prijs wordt verhuurd tegen minimale risico’s.
  • Expat makelaar voor verkoop. Een expat woning in Amsterdam kunnen we ook verkopen, wederom tegen een mooie prijs en goede voorwaarden.

De voordelen van NAH

  • Groot netwerk
  • Gekwalificeerde makelaars
  • Luistert naar jouw wensen
  • Aanspreekpunt gedurende de huurperiode
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren

Zo gaan wij te werk

Bij NAH willen we niet alleen blije Nederlanders, ook bij expats willen we een lach op het gezicht zien. Daarom vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. We luisteren goed naar wat hun wensen en behoeften zijn. Zo weten we zeker dat ze zich thuis gaan voelen in hun Amsterdamse woning. Ook voor de verhuurder streven we naar een goede afhandeling. Voor beide partijen zijn we altijd bereikbaar. Zeven dagen per week, ook buiten kantooruren. Tijdens de huurperiode is er natuurlijk een vast aanspreekpunt beschikbaar. Bovendien is ons hele team is op de hoogte van alle lopende zaken zodat je bij al onze collega’s terecht kunt. Maak alvast digitaal kennis met het NAH team.

NAH zorgt voor een warm welkom

Bij NAH willen we de best mogelijk match vinden voor expats en een zorgeloze afhandeling voor de verhuurder. Daarom nemen we graag de tijd voor je. Plan alvast een persoonlijke afspraak met ons in zodat we kennis kunnen maken. Wil jij ontdekken hoeveel meerwaarde een expat makelaar in Amsterdam voor jou kan hebben? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in. We zien je graag bij ons op kantoor of in een videocall!

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.