Ervaringen met Nieuw Amsterdams Huys

Als je onze website bekijkt proef je het direct: Wij zijn enthousiast over ons vak en gedreven in onze aanpak.
We zetten alles op alles om de verwachtingen van kopers en verkopers te matchen, en als het ook maar even kan, te overtreffen. Door onze uitgebreide kennis en specialisatie van de Amsterdamse woningmarkt zijn wij jouw partner in advies, aan- of verkoop, huur – of verhuur van woningen in Amsterdam.

Lukt dat? In alle bescheidenheid durven wij te zeggen: Ja, wij hebben daadwerkelijk een grote meerwaarde te bieden en onderscheiden ons duidelijk van onze concurrentie met onze sterke kanten.

Pluspunten van onze aanpak

Wat zijn die sterke kanten? Wij kunnen je daar veel over vertellen, maar liever laten wij onze klanten aan het woord.  Zij houden ons scherp en weten haarfijn op te merken waar onze kracht in zit.

Wat maakt ons anders volgens onze klanten?

  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden
  • Snelheid, we schakelen snel en komen vlot tot resultaat
  • Persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen
  • Communicatie: We houden je doorlopend op de hoogte

Spreekt dit ook jou aan?

Probeer ons uit!

Graag nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen en onze aanpak direct vanaf het eerste gesprek te ervaren! Wij geven je graag advies in jouw vraagstuk, of dit nu gaat om de aankoop, de verkoop, huur of verhuur van een woning. Graag begeleiden wij je vanaf het punt waar je nu staat tot een uiteindelijke oplossing, daar staan wij voor! Benieuwd naar wat Nieuw Amsterdams Huys voor jou kan betekenen? Wij geven je graag antwoord op deze vraag! Bel ons nu op 020-237 47 68 voor direct contact of stuur een email naar info@amsterdamshuys.nl. Wij staan je graag te woord.

Meer ervaringen uit de eerste hand

Klik op onderstaande buttons om meer beoordelingen en referenties te lezen van onze klanten.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.