Appartement kopen in Amsterdam

Je wil zo graag in de stad wonen, maar het zoeken naar een koopappartement in Amsterdam kan je veel tijd kosten. Of je vist steeds achter het net omdat de vraag naar woningruimte vaak groter is dan het aanbod. Om jezelf deze stress en tijd te besparen is het goed om een makelaar in de arm te nemen. Nieuw Amsterdams Huys kan jou helpen bij het vinden van het perfecte appartement in Amsterdam. Wij kennen de verschillende wijken als geen ander en hebben een uitgebreid netwerk. Zo kunnen we je altijd een groot aanbod aan koopappartementen laten zien.

Bekijk ons woningaanbod

Waar moet ik op letten?

Het vinden van jouw ideale woning is vaak een grote opgave en vraagt veel aandacht. Zeker in Amsterdam. Mensen die daar een woning kopen komen vaak bij een appartement uit. Houd er dus rekening mee dat de vraag naar koopappartementen in Amsterdam groot is. Ga je daadwerkelijk een appartement kopen dan komen er nog meer zaken om de hoek kijken. Denk aan de vraagprijs waarover je kunt onderhandelen en de bouwtechnische zaken waar je van op de hoogte moet zijn. En wat kun je het beste doen op het gebied van parkeren? Maak je vooral geen zorgen, onze makelaars denken graag met je mee. Zo wordt de zoektocht naar jouw perfecte koopappartement een stuk gemakkelijker en heb je alle belangrijke informatie op een rijtje.

Aankoopmakelaar

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, zetten wij ons grote netwerk in dat we hebben opgebouwd. Ons aanbod wordt iedere week uitgebreid met nieuwe woningen en we beschikken over unieke kennis van de verschillende wijken. Zo vinden we sneller een koopappartement in Amsterdam dat voldoet aan jouw wensen. De afgelopen jaren hebben we als aankoopmakelaar al veel kopers kunnen matchen met het appartement van hun dromen, dus we weten wat we doen. Daarom kun je bij ons ook terecht met al je vragen. Een appartement kopen in Amsterdam, hoe pak ik dat het beste aan? Kom ik in aanmerking voor een penthouse? Of wat is een goed bod? We nemen je aan de hand mee gedurende het hele traject.

Dit kun je van ons verwachten

Klinkt een appartement in Amsterdam kopen voor jou als een te grote uitdaging? Dan gaan we samen op zoek. Wanneer je voor Nieuw Amsterdams Huys kiest kun je het volgende verwachten:

  • Een persoonlijk aanspreekpunt
  • Persoonlijk gesprek over jouw wensen en eisen
  • Begeleiding bij bezichtigingen van appartementen
  • Hulp bij vragen omtrent juridische en bouwtechnische aspecten
  • Begeleiding en advies bij onderhandelingen
  • Onderzoek bij instanties
  • Hulp bij het vinden van de juiste notaris
  • Volledige begeleiding van de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht

Bij Nieuw Amsterdams Huys krijg je altijd de beste service. Dat betekent voor ons een proactieve en persoonlijke manier van werken, want dat maakt het verschil. En natuurlijk maatwerk: wij helpen je om een appartement te vinden dat perfect past bij jouw wensen.

Appartement kopen in Amsterdam

Heb jij je zinnen gezet op wonen in Amsterdam en wil je een appartement kopen? Wij maken de zoektocht een stukje gemakkelijker door ons grote aanbod aan koopwoningen en advies waar je echt iets mee kunt. Of je nou een appartement gaat kopen in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West of het Centrum. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag wat er voor jou mogelijk is. Klinkt dat goed? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Alle beoordelingen

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.