Aanhuurmakelaar Amsterdam

Het team van Nieuw Amsterdams Huys (NAH) begrijpt dat het lastig kan zijn om een huurwoning te vinden in Amsterdam. Je hebt bijvoorbeeld al vele bezichtigingsrondes gehad, maar toch val je steeds af als kandidaat. Of je hebt simpelweg geen tijd om te zoeken naar een huurwoning. Door het inschakelen van een aanhuurmakelaar Amsterdam wordt het vinden van een huurwoning een stuk gemakkelijker. In deze zoektocht begeleiden we jou van begin tot eind. Ons team van professionals pakt het zo aan dat we ervoor zorgen dat de woning jou gegund wordt. Of je nu een huis of appartement wilt huren in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam West of Amsterdam Centrum.

Bekijk ons aanbod huurwoningen

Waarom een aanhuurmakelaar Amsterdam?

Een goed voortraject zorgt dat het vinden van een woning makkelijker wordt. Hiervoor is het van belang dat we goed weten wat je zoekt en of dat ook past bij je budget. Als je een woning gevonden hebt is het belangrijk dat het juridisch en contractueel goed in elkaar steekt. Daar is tijd en vakkennis voor nodig. Een aanhuurmakelaar bij NAH zorgt voor een ruim aanbod van huur appartementen en huizen in Amsterdam waar dagelijks nieuwe woningen bijkomen. Daarnaast voeren we de onderhandelingen en worden alle juridische zaken omtrent het huren van een woning in goede banen geleid. Ons vakkundige team heeft verstand van zaken en kan je veel werk uit handen nemen. Daarbij kun je rekenen op begeleiding van begin tot eind, van de eerste bespreking tot en met de sleuteloverdracht.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Voordat we naar het woningaanbod kijken bespreken eerst al je woonwensen en eisen. Daarna gaan we op zoek naar een geschikte woonruimte. Hiervoor schakelen we ons netwerk in. Bij NAH beschikken we over een groot aanbod huur appartementen en huizen. Daar komen iedere dag nieuwe woningen bij zodat de kans op een match groter is. Zodra we een huurwoning op het oog hebben begeleiden we je tijdens het gehele traject. Denk aan hulp bij de bezichtiging, advies over de verschillende opties, hulp bij de onderhandelingen en bij het maken van afspraken met de verhuurder. Hoewel de verhuurder de gelukkige bepaalt, zetten wij ons 100% in zodat de woning jou gegund wordt.

Aanhuurmakelaar Amsterdam: optimale begeleiding

Wanneer je een huis of appartement wilt huren in Amsterdam ondersteunen we je van het begin tot het einde. In dit huurproces kun je het volgende van ons verwachten:

  • Een persoonlijk gesprek over je eisen en wensen
  • We sturen je dagelijks het nieuwe aanbod van huurwoningen
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Voeren van de onderhandelingen met de verhuurder
  • Hulp bij het maken van afspraken met de verhurende partij
  • Opstellen van het huurcontract

Nieuw Amsterdams Huys: onze werkwijze

Vanzelfsprekend is begeleiding bij het huren van een woning belangrijk. Bij NAH zetten we een paar stapjes extra. Begeleiding is bij ons persoonlijk. We begrijpen namelijk dat jouw situatie, en daarmee je wensen, uniek zijn. Omdat jij geen expert bent, en wij gelukkig wel, zorgen we voor een stapsgewijze en duidelijke aanpak. Zo maken we complexe zaken begrijpelijk. Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt die je iedere dag kunt bereiken wanneer je vragen hebt, ook buiten kantooruren. Bovendien is iedereen binnen ons team op de hoogte van jouw situatie. Wel zo handig! Om de samenwerking soepel te laten verlopen zijn we lekker flexibel. Precies waar jij behoefte aan hebt in deze situatie. Wil je ons beter leren kennen? Maak alvast digitaal kennis met het team van NAH.

Wij zijn jóuw aanhuurmakelaar Amsterdam

Wil jij graag een woning huren in Amsterdam? Wij zorgen dat het bemachtigen van jouw ideale huurhuis of appartement makkelijker wordt door ons grote aanbod aan huurwoningen. Bovendien zorgen we dat alle (complexe) zaken rondom de huur goed geregeld worden. NAH is aanhuurmakelaar Amsterdam en door onze specialistische kennis kunnen we jou zo goed mogelijk ondersteunen. Dat doen we op een proactieve en persoonlijke manier. Wij geloven namelijk dat dat het verschil maakt. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het huurproces? Dat bespreken we graag in een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je ons gerust bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Klanten beoordelingen
9.4

Uitermate tevreden. Alexandra van Doorn is uitermate betrokken bij de verkoop. Altijd beschikbaar en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onderhandelingen goed gemanaged.

Waarom Nieuw Amsterdams Huys?

Persoonlijk

Maatwerk

Flexibel

Servicegericht

Zomerdeal!

Zomeractie

EUR 2.500 inclusief alles bij verkoop huidige- of aankoop nieuwe woning.